ІНГО оголошує про запуск нової акції, спеціально розробленої для задоволення потреб своїх клієнтів. За допомогою цієї акції компанія пропонує знижки на найпопулярніші страхові продукти, що дозволить забезпечити свою безпеку та заощадити кошти одночасно.

Для договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів розмір знижки складає до 10%. Для договору комплексного страхування осіб, що виїжджають за кордон, розмір знижки складає 10%. На КАСКО (договір добровільного страхування засобу наземного транспорту) можна отримати знижку у розмірі 5% Пропозиція діє для клієнтів, які ще не мали цього полісу. Договір добровільного медичного страхування (безперервного страхування здоров’я) для нових клієнтів фізичних осіб можна придбати зі знижкою 5%.

Промокоди слід використовувати або безпосередньо на сайті ingo.ua при оформленні полісу, або під час замовлення полісу у менеджера компанії. Промокод надає право на фіксовану або плаваючу знижку на наступні види страхових продуктів:

КАСКО: промокод TOBI2023

Добровільне медичне страхування (ДМС): промокод TOBI2023

Страхування подорожуючих (travel): промокод INGO23

Автоцивілка: промокод PROMO23

Акція обмежена за часом і діє до 31 липня 2023 року. "ІНГО" закликає всіх зацікавлених осіб скористатись можливістю отримати найкращі страхові продукти за вигідними цінами.

Для отримання додаткової інформації та консультацій звертайтесь до наших операторів за номером телефону: 0800 215 553 або відвідайте наш веб-сайт www.ingo.ua

Більш детально з умовами проведення акції від ІНГО можна ознайомитись за посиланням

Не пропустіть чудову нагоду забезпечити себе та своїх близьких надійним захистом, економлячи при цьому кошти. Оберіть "ІНГО" та скористайтеся нашими промокодами вже сьогодні!

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!