29 березня в Києві відбулася знакова подія для фінансового ринку — вручення престижної премії FinAwards 2024. Сайти «Мінфін» і Finance.ua визначили найкращі українські фінустанови, страхові компанії, ІТ та сервісні проєкти.

Страхова компанія ІНГО в черговий раз була номінована у категорії кращих страховиків в медичному страхуванні. Але цього року компанію оцінили найвище – ІНГО посіла 1 місце.

За словами директора з особистого страхування Сергія Майстренка, ця нагорода стала найкращим підтвердженням вірного шляху компанії, зокрема в сегменті добровільного медичного страхування.

Щоб і надалі задовольняти високий попит на медичне страхування, ми маємо досить амбітні плани щодо його розвитку у 2024 році. Основний його вектор буде спрямований на удосконалення сервісів та нарощування продажів. Ми постійно збільшуємо кількість API-інтеграції з постачальниками медичних послуг, спрощуємо комунікацію з клієнтами. До питання зростання продажів обов’язково будемо підходити виважено. Для нас критично важливо дотримуватися принципу прибуткового зростання. Адже саме це дозволяє компанії виконувати свої зобов’язання навіть у найскладніші для країни періоди, особливо зараз
Сергій Майстренко, директор з особистого страхування

Відбір претендентів на участь у номінаціях FinAwards 2024 тривав три місяці. Учасників оцінювало експертне журі, а також проходило відкрите онлайн-голосування на сайті конкурсу. Окрім безпосередньо умов страхування, експерти оцінювали сервісну складову та фінансові показники учасників рейтингу.

Цього року щорічна національна нагорода FinAwards мала також важливий благодійний аспект. З кожного проданого квитка на суму 500 гривень, частка коштів перераховувалася у Благодійний фонд "Таблеточки", який забезпечує онкохворим дітям якісну та своєчасну медичну допомогу. Крім того, у межах FinAwards відбувся благодійний аукціон на підтримку 44-ї окремої механізованої бригади (44 ОМБр).

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!