Страхова компанія ІНГО випустила новий страховий продукт, який дозволяє захищати від воєнних ризиків автомобілі старші 8 років.  

Зазвичай оформити КАСКО з покриттям воєнних ризиків для нового автомобіля можна без будь-яких проблем. А от що робити автовласникам, чиї автомобілі вже з пробігом? – Рішення є.

Спеціально для автомобілів віком від 8 років ІНГО створила програму АвтоSAVE – страхування КАСКО від воєнних ризиків, які на жаль, дуже актуальні для українських автовласників.

Застрахувати можна легковий автомобіль в регіонах, де не ведуться активні бойові дії. Страховка покриває такі ризики як: падіння ракет, дронів, засобів ППО, ударні (звукові) хвилі, пожежа, що сталася внаслідок воєнних дій, наїзд або зіткнення з військовою технікою. Додатково відшкодовуються витрати на документи, що підтверджують факт страхового випадку та розмір збитку.

Вимоги до страховика та автомобіля:

  • Легкове авто від 8-ми років  
  • Водійські права категорії «В»
  • До 9-ти місць, з водієм включно
  • Технічно справне
  • Зареєстроване в Україні

Страхова сума захисту коливається від 20 000 грн до 150 000 грн. 

Річний страховий платіж: від 3 100 грн до 7 500 грн.  

Оформити поліс можна безпосередньо на сайті компанії. Огляд автомобіля проводити не потрібно. Дія полісу починається не раніше третього дня від дати підписання. Тобто, якщо подія сталася протягом двох календарних днів з дати підписання полісу, то відшкодування не виплачується. Виняток – продовження дії полісу на наступний рік, в цьому випадку відтермінування немає. Франшиза за договором (сума, що не відшкодовується страховиком) складає 1 000 грн.

КАСКО АвтоSAVE
Оформіть Каско від воєнних ризиків на автомобілі старші 8 років
Оформити онлайн
image

Територія страхування авто – Україна, за виключенням: АР Крим; Дніпропетровська область; Донецька область; Запорізька область; Луганська область; Миколаївська область; Сумська область; Харківська область; Херсонська область; Чернігівська область/Корюківський район; Чернігівська область/Новгород-Сіверський район; Чернігівська область/Чернігівський район крім м. Чернігів, територія портів та паромних переправ.

Детальніше ознайомитися з умовами та оформити страховий поліс можна за посиланням

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!