У квітні 2022 року особи, застраховані від нещасних випадків в ІНГО, отримали від компанії страхові виплати на суму понад 1,2 млн. грн. Це майже в 10 разів більше, ніж у березні поточного року.

«Нам приємно відзначати, що все більше клієнтів можуть одержати фінансову підтримку у разі настання страхового випадку», - коментує керівник управління продажу особистих видів страхування Марина Зварич. – «Поліси містять значні страхові суми, отже передбачають суттєві відшкодування. Наприклад, найбільша виплата у квітні складала близько 300 тис. грн.».

За словами експерта, помірна вартість та покриття по всьому світу роблять програми страхування від нещасних випадків актуальними навіть для тих, хто на час воєнного стану тимчасово перебуває за кордоном. Виплата страхового відшкодування відбувається за спрощеною процедурою (за електронними копіями документів), а саму виплату можна отримати на банківську карту.

Відповідно відзначається і зростання попиту на страхування від нещасних випадків. Так, за 4 місяці 2022 року було придбано полісів на суму понад 31 млн грн премій. «Позитивна динаміка обумовлена універсальністю програм страхування від нещасних випадків, - зазначила Марина Зварич. – «Це дозволяє у надскладні часи забезпечити фінансовою підтримкою застрахованих осіб та їхні сім'ї по всьому світу».