У 2 кварталі 2023 року застраховані в «ІНГО» особи отримали медичну допомогу на суму понад 110 млн грн.

Розмір виплат за програмами страхування від нещасних випадків також збільшився. Протягом квітня-червня 2023 року компанія сплатить більше, ніж за аналогічний період минулого року. Для відшкодування вже підтверджено заяв на суму понад 13,5 млн грн.

За інформацією департаменту особистих видів страхування, середня кількість звернень клієнтів тримається на досить високому рівні – приблизно 1500 контактів щодня, але є трохи меншою ніж у зимово-весняний період.

Що стосується аналізу популярності послуг, зауважується, що в цьому кварталі помітне відновлення в кількості наданих медикаментів. Виявилось, що зимовий спад був тимчасовим явищем, і цей період показав позитивний тренд збільшення кількості медикаментів у порівнянні з минулими роками. Також спостерігається збільшений попит на діагностичні послуги, що триває з вересня 2022 року. Консультації лікарів залишаються на стабільному рівні без суттєвих змін. Решта груп послуг, хоча складають менше 20% від загальної кількості, не показують виражених змін, за винятком медичного огляду, обсяг яких за останні місяці збільшився вдвічі порівняно з попередніми показниками.

Компанія ІНГО продовжує працювати над поліпшенням своїх послуг та розширенням покриття, щоб задовольнити потреби наших клієнтів у надійному медичному страхуванні», - зазначив директор з особистого страхування Сергій Майстенко - «Ми вдячні всім нашим клієнтам за довіру і обіцяємо продовжувати забезпечувати їх з найкращими рішеннями в галузі страхування.
Сергій Майстренко
icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!