У 1 кварталі 2023 року застраховані в «ІНГО» особи отримали медичну допомогу на суму понад 113,2 млн грн. Розмір виплат за програмами страхування від нещасних випадків також збільшився. Протягом січня-березня 2023 року компанія сплатить вдвічі більше, ніж за будь-який аналогічний період минулого року. Для відшкодування вже підтверджено заяв на суму понад 5,3 млн грн.

«Ми прогнозували, що обсяг наших виплат у 1-ому кварталі 2023 року зросте завдяки збільшенню кількості застрахованих та підвищенню розцінок на медичні послуги та медикаменти», - коментує директор з особистого страхування Сергій Майстренко. – «Проте наразі спостерігаємо також і збереження високої частоти звернень застрахованих».

Середня кількість щоденних звернень клієнтів тримається на досить високому рівні – приблизно 1700 контактів. Протягом кварталу для клієнтів компанії було організовано майже 60 тис медичних послуг. Найчастіше традиційно надавалися послуги медичних консультацій, придбання медикаментів та інструментальної діагностики. Водночас кількість наданих послуг у березні в середньому на 15% перевищила показники лютого.