Для лікування та діагностики захворювань застрахованих осіб в жовтні 2022 року страхова компанія «ІНГО» нарахувала до виплати 27,5 млн грн. Всього протягом місяця для клієнтів компанії було організовано понад 17 тис медичних послуг. Для виплат за договорами страхування від нещасного випадку планується сплатити ще 2,6 млн грн.

«Цього року ми помітили, що пік осінньої захворюваності припав саме на вересень, а не на жовтень, як у попередні роки», - зазначив заступник голови правління Сергій Майстренко. – «Тому у жовтні відбулося незначне падіння (-7%) кількості звернень застрахованих. Але у грошовому еквіваленті виплати зросли на +14%», - уточнив Сергій Майстренко.

Середня щоденна кількість звернень у жовтні зменшилася на 26% до 1350. Найчастіше застраховані зверталися по медичні консультації та медикаменти. Також серед найбільш затребуваних були послуги інструментальної діагностики та стоматології.

Компанія «ІНГО» продовжує працювати у штатному режимі, незважаючи на відключення електроенергії. Всі сервіси доступні та функціонують у повному обсязі. Ви завжди можете обрати будь-який зручний канал зв’язку: телефон, електронну пошту або найбільш поширені месенджери (телеграм, вайбер).