Страхова компанія «ІНГО» запровадила нову програму медичного страхування «Турбота від ІНГО». Головна особливість програми – лікування та діагностика застрахованих на базі власного «Медичного центру Інго» в Києві.

Програма передбачає організацію швидкої та невідкладної допомоги, а також амбулаторно-поліклінічної допомоги, яка включає широкий спектр медичних послуг. Консультації терапевта та вузькопрофільних фахівців надаються без обмежень по кількості в межах страхової суми, що складає 150 тис грн. Покриття дає можливість проходити експрес-діагностику, проводити лабораторні тести і дослідження, маніпуляції та малі хірургічні операції. За призначенням лікаря покриваються такі діагностичні дослідження як ЕКГ, УЗД та рентген. В розширеній версії програми передбачені 10 процедур лікувального масажу, фізіотерапії, а також можлива організація виклику лікаря до місця перебування хворого.

«Програма дозволяє у разі необхідності отримати кваліфіковану та якісну медичну допомогу від 100 лікарів 50 лікувальних спеціальностей, інструментальну діагностику від світових брендів медичного обладнання, лабораторні дослідження, які відповідають усім міжнародним стандартам», - коментує генеральний директор МЦ Інго Сергій Джевага. – «Медичний центр надає сучасний сервіс — персональний запис, можливість вибору лікаря, детальне узгодження всіх призначень і процедур, отримання результатів на власну електронну адресу або телефон, зворотний зв'язок з лікарем. Контроль якості медичного обслуговування пацієнтів провадиться безперервно за участю лікарів-експертів, провідних фахівців України та європейських країн. А рівень сервісу контролюється страховими і асистуючими компаніями, HR-департаментами підприємств та громадськими організаціями»
Сергій Джевага

Скористатися страховою програмою можуть особи від 18 до 60 років, що мешкають у Києві. По планову медичну допомогу можна звертатися вже через 10 днів після укладання договору страхування, а у разі необхідності екстреної допомоги – вже наступного дня.

«Турбота від ІНГО» - незвичайна програма медичного страхування. Вона поєднує високу якість медичної допомоги, причому найбільш затребувану її складову – амбулаторно-поліклінічну допомогу з одного боку, та доступну вартість – з іншого». – говорить директор з роздрібного бізнесу компанії Микола Матика. – «Все завдяки тому, що компанія має власні медичні центри та величезний досвід роботи в медичному страхуванні. Це дозволяє поєднувати якість медичних послуг та оптимальну вартість».
Микола Матика

Страховий поліс «Турбота від ІНГО» доступний в двох версіях: 

  • «Турбота для Тебе»
  • «Турбота для Родини»

Вони відрізняються наповненням медичних послуг, що покриваються полісом, наявністю франшизи, а також його ціною, яка коливається від 4 800 до 7 279 грн на рік. Договір страхування укладається на 1 рік та передбачає додаткові знижки для страхування родичів першої лінії.

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!
Довідка

АТ "Страхова компанія «ІНГО» має понад 25-річний досвід роботи на ринку. Від 2017 року основним акціонером компанії є українська бізнес-група DCH. Компанія входить до переліку найбільших страхових організацій України за обсягом премій, величиною власних активів та сумами виплат страхових відшкодувань. Має 29 ліцензій на різні види обов'язкового і добровільного страхування, надає страхові послуги корпоративним і роздрібним клієнтам. «ІНГО» є повним членом Моторного (транспортного) Страхового Бюро України (МТСБУ), членом Американської Торговельної Палати (АСС), Європейської Бізнес Асоціації (EBA) Національної Асоціації Страховиків України (НАСУ) та Міжнародної Торгової Палати (ICC). 21.09.2023 рейтингове агентство "IBI-Рейтинг" підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг АТ СК "ІНГО" за національною рейтинговою шкалою на рівні uaАА.

«Медичний центр Інго» – це поліклініка великого міста з дев’ятирічним досвідом роботи, де комплекс усіх медичних послуг можна отримати в одній установі. МЦ «Інго» працює відповідно до міжнародних медичних протоколів та має унікальну для України систему контролю медичної якості. Медичну компетентність клініки забезпечує персонал лікарів лише з практичним досвідом роботи (як в поліклінічних, так і в стаціонарних умовах), атестовані фахівці, співробітники кафедр профільних інститутів АМН України. В клініці налічується понад 100 лікарів, які провадять консультації з 50 лікувальних спеціальностей, серед яких: терапія, педіатрія, сімейна медицина, хірургія, травматологія-ортопедія, акушерство та гінекологія, урологія, дерматологія, неврологія, ендокринологія, імунологія, отоларингологія, офтальмологія, фізіотерапія, стоматологія (терапевтична, хірургічна, дитяча), стоматологічна ортопедія, стоматологічна ортодонтія, тощо. МЦ “Інго” має власну діагностичну базу та дослідницьку лабораторію, що оздоблені медичним обладнанням від світових брендів.