Для застрахованих осіб протягом вересня в «ІНГО» було організовано понад 18,5 тис медичних послуг, що на 19% більше, ніж у серпні. Для їх сплати страхова компанія нарахувала 24,2 млн грн. Ще 424 тис грн планується сплатити за договорами страхування від нещасних випадків.

«Наразі ми фіксуємо найбільшу активність наших застрахованих клієнтів від початку війни», - зазначив заступник голови правління Сергій Майстренко. – «Зросла кількість запланованих візитів до медичних закладів. Також маємо початок сезонних захворювань та вдається взнаки відкладений попит на медичні послуги. Разом з погіршенням погодних умов та зменшенням середньодобової температури повітря очікуємо на подальше зростання кількості звернень», - уточнив Сергій Майстренко.

Протягом вересня щоденно фіксувалося приблизно 1 700 звернень, що перевищує показники серпня на 30%. Найчастіше у вересні застраховані зверталися по медичні консультації (+12%) та отримували лікувальні препарати (+36%). Майже двічі збільшилася кількість запитів на вітамінізацію. На 33% зросла кількість офтальмологічної допомоги. На 52% частіше доводилося організовувати виклик швидкої медичної допомоги.