Страхова компанія ІНГО продовжує організовувати медичну допомогу за полісами добровільного медичного страхування та проводить всі необхідні для цього виплати.

Лише протягом 21 березня 2022 року компанія сплатила за медичні послуги та препарати застрахованих осіб 641 229 грн. Всього від 24 лютого здійснено оплату рахунків від медичних закладів на суму 8,7 млн. грн.

За словами заступника голови правління Сергія Майстренка, хоча за договором територія страхування обмежена лише Україною, «ІНГО» прагне надавати допомогу навіть тим застрахованим особам, що виїхали за кордон. Для цього компанія організовує для них медичні консультації онлайн. Щоб отримати таку консультацію, необхідно звернутися до контакт-центру ІНГО у будь-який зручний спосіб (телефон, вайбер, телеграм, месенджер) та узгодити час і дату для розмови з лікарем.

Нагадуємо, що медичний контакт-центр ІНГО працює з 8:00 до 19:00 (понеділок-п’ятниця) та з 9:00 до 18:00 (субота-неділя). Чати доступні для зв’язку з 9:00 до 18:00 (понеділок-п’ятниця).