Страхова компанія “ІНГО” продовжує надавати страхові послуги міжнародним клієнтам мережі “Generali Employee Benefits” (GEB) в Україні. Ексклюзивне партнерство розпочалося ще в 2013-му році, і з того часу ІНГО надає клієнтам GEB страхові продукти зі страхування життя та здоров’я для захисту місцевих співробітників та іноземним спеціалістів з перестрахувальною підтримкою з боку GEB.

На сьогоднішній день ІНГО обслуговує значний портфель, що налічує 48 корпоративних клієнтів з обсягом премій на суму 71,7 млн. грн. (Показники станом на 1 травня 2022 року). Світовий досвід GEB у поєднанні зі знаннями та досвідом ІНГО на місцевому ринку створюють страхові рішення, які дозволяють задовольнити складні та різноманітні потреби сучасних міжнародних клієнтів.

Мережа «Generali Employee Benefits» (GEB) — це бізнес-напрямок компанії «Generali Group», спрямований на надання роботодавцям послуг та рішень для захисту та підвищення добробуту їхніх співробітників в усьому світі. Будучи заснованою в 1966-му році, GEB зараз є однією з провідних у світі мереж, що здійснюють виплати працівникам та обслуговує багатонаціональні компанії в 126 країнах.