Про це зазначили у департаменті продажів особистого страхування компанії «ІНГО», який спеціалізується на страхуванні юридичних осіб. За словами керівника департаменту Марини Зварич, добровільне медичне страхування має стати ще більш ефективним інструментом роботодавця для фінансової підтримки співробітників. Адже в умовах постійного зростання вартості лікарських засобів переваги страхового полісу очевидні.

Фахівець відзначила, що протягом 2022 року та початку 2023 року помітна досить висока динаміка зростання цін. Починаючи з березня 2022, ціни на лікарські засоби змінювалися щомісячно. Основний ріст відбувся протягом першого місяця повномасштабного вторгнення на 24% та протягом наступних 2 місяців ще на 9%. Таким чином на кінець весни підвищення вартості склало 36%.

«Однак «ІНГО» не змінювала вартість страхування, - відзначила Марина Зварич. – «Компанія продовжувала надавати клієнтам пропозиції на страхування за лояльними цінами до кінця 2022 року, взявши витрати, пов’язані з удорожчанням медикаментів, на себе».
Марина Зварич
icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!