У квітні 2022 року страхова компанія ІНГО надала застрахованим особам понад 6 тис медичних послуг за полісами добровільного медичного страхування. Це майже в 6 разів більше, ніж у березні і тенденція зростання зберігається. Для оплати медичних послуг та препаратів застрахованих осіб компанія сплатила протягом квітня 2022 року майже 18 млн грн.

«Це говорить про те, що наші клієнти та партнери намагаються повернутися до нормального життя», - коментує ситуацію заступник голови правління Сергій Майстренко. – «Все більше медичних закладів відновлюють свою роботу у звичному форматі, а застраховані особи звертаються по стандартні медичні послуги. Протягом квітня кількість звернень виросла в середньому з 400 до понад 500 на день. Тому ІНГО ще на годину продовжила час роботи контакт-центру», - уточнив Сергій Майстренко.

Найчастіше люди зверталися за консультацією лікаря – 2 240 разів. Понад 2 000 разів ІНГО сплачувала купівлю медикаментів. Понад 650 разів було організовано інструментальну діагностику та стоматологічну допомогу. Серед решти – лікувальний масаж, вітамінізація, офтальмологія, ведення вагітності, денний стаціонар та госпіталізація.