Протягом перших двох тижнів квітня 2022 року за договорами страхування від нещасних випадків проведено виплат на суму 350 тис. грн., що вдвічі більше, ніж у березні поточного року.

Це стало можливим завдяки покращенню ситуації у низці українських міст та спрощенню подачі заяв на відшкодування. Нагадуємо, що на період воєнного стану для розгляду страхових справ на будь-яку суму можна надсилати копії документів у будь-який зручний спосіб (чати, електронна пошта).

«Нам приємно усвідомлювати, що для кожного нашого клієнта страхове відшкодування сьогодні може стати ще доречнішою фінансовою підтримкою, ніж зазвичай», - зазначив заступник голови правління Сергій Майстренко.«Тому ми продовжуємо працювати і будемо робити все можливе для швидких виплат для наших клієнтів незалежно від того де саме вони зараз перебувають».

Нагадуємо, що більшість договорів по страхуванню від нещасних випадків мають покриття «Весь світ». Тобто дія договору поширюється на будь-які країни світу, що особливо актуально для тимчасово переселених осіб.