Страхова компанія ІНГО відзначає зростання кількості наданих медичних послуг у квітні 2022 року. Майже за 2 тижні поточного місяця застраховані особи отримали понад 3 тис різнопланових сервісів, що в 3 рази більше, ніж за весь березень цього року. При цьому кількість звернень до контакт-центру зросла вдвічі і складає наразі 400-450 звернень на день.

Найбільша кількість послуг стосувалася організації медичних консультацій (1 152) та медикаментів (1 053). Понад 300 разів було організовано інструментальну діагностику та стоматологічну допомогу. Серед решти – лікувальний масаж, вітамінізація, офтальмологія, ведення вагітності, денний стаціонар та госпіталізація.

Для організації медичних послуг та медикаментів для застрахованих СК ІНГО сплатила протягом 1-15 квітня 7,9 млн. грн.

Незважаючи на те, що все більше медичних закладів поновлюють формат очного прийому пацієнтів, відновлення медичної системи ще триває. Тому ми зберігаємо можливість самооплати медичних послуг з її подальшим відшкодуванням на підставі копій медичних документів. Також залишаються доступними онлайн консультації для застрахованих по ДМС осіб, які перебувають за кордоном.