ІНГО збільшила виплати в медичному страхуванні за підсумками 3-х місяців 2024 року. У першому кварталі компанія організувала для застрахованих майже 64 тис. медичних послуг, за які сплатила понад 124,2 млн. грн. Це на 8% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

В сегменті страхування від нещасних випадків у 1 кварталі ІНГО отримала заявок на відшкодування 12,3 млн. грн. Найбільша виплата проведена за ризиком смерті на суму 2,17 млн грн.

Всього для організації медичної допомоги ІНГО прийняла понад 121,4 тис. звернень. Згідно з інформацією департаменту продажів особистих видів страхування компанії, найчастіше ІНГО організовувала медичні консультації, інструментальну діагностику та придбання медикаментів. Це 85-87% всього обсягу сплачених послуг.

«За типами послуг спостерігаємо відновлення збільшеної середньої кількості консультацій у зверненні», - розповіла керівниця департаменту продажів особистого страхування Марина Зварич. - «При цьому фіксується падіння попиту на такі профілактичні послуги, як стоматологія та медичний огляд. Додатково спостерігаємо із січня спад на медикаменти».
керівниця департаменту продажів особистого страхування Марина Зварич

Також вона додала, що аналогічно до попередніх років зберігається тренд на збільшення інструментальної діагностики у 1 кварталі, які становлять понад 12% від усіх наданих послуг. Решта не має відчутного приросту чи спаду, за винятком медичного огляду, частка якого зменшилась удвічі.

icon
Підписуйся на новини
щоб бути в курсі спеціальних пропозицій та всього найцікавішого!